دبی – العربیه نت
نیروهای امنیتی شب گذشته چندتن از اعضای شورای مرکزی سازمان دانش آموختگان ایران ( ادوار تحکیم وحدت ) را دستگیر کردند.
پایگاه خبری ادوارنیوز از دستگیری حسن اسدی زيدآبادی دبيرکميته حقوق بشر، محمد صادقی عضو شورای مرکزی ، سيدکوهزاد اسماعيلی مسوول شاخه گيلان ویورش به منازل چنتن دیگر از اعضای ادوارتحکیم وحدت خبرداد.
احمدزید آبادی دبیرکل ادوارتحکیم وعبدالله مومنی سخنگوی این سازمان که درانتخابات گذشته ازمهدی کروبی حمایت کرده بود پس از اعلام نتایج انتخابات جنجال برانگیز اخیر دستگیر شده بودند.
سازمان دانش آموختگان ایران همزمان با اعلام حضورمخالفان در تظاهرات امروز با صدور بیانیه ای گفته بود که امسال می خواهد " فرياد آزادی خواهی مردم ستم ديده را بر سرحاکمان خودشيفته ای که استبداد و استکبار را يکجا در حکومت خويش دارند، بلند کنند."
در این بیانیه آمده است " دانشجويان و دانش آموختگان ايرانی امروز نيز که ميهن و منافع ملی يکبار ديگر از پس يکصد سال دموکراسیخواهی، گرفتار حاکمانی بیکفايت، مستبد و تاييدگر جنايت شده است، به تاسی از ملت آگاه وتاريخ سازخود در اين روز فرياد آزادی خواهی اين مردم ستم ديده را بر سرحاکمان خودشيفته ای که استبداد و استکبار را يکجا در حکومت خويش دارند، بلند خواهند کرد."
بر اساس بیانیه ادوار تحکیم وحدت این سازمان " ضمن اعلام حضورخويش در جشن مقاومت عليه استبداد و استکبار داخلی به دولت کودتايی وحاميان کوچک و بزرگ اش توصيه میکند که به جای تهديد، ارعاب وپريشان گويی با ديدگانی گشاده نمايش اراده ملتی مظلوم که نمی خواهد از حق و رای خويش بگذرد را تماشا کرده و سر تعظيم فرود آورند."
