ایران از کشف توطئه براندازی با هدایت آمریکا خبر داده است.

4 تن در این رابطه دستگیر ومحاکمه شده اند

نشر في:

عليرضا جمشیدی سخنگویی قوه ی قضائیه ی جمهوری اسلامی ایران امروز سه شنبه 13/1/2009 در یک کنفرانس مطبوعاتی با حضور خبرنگاران داخلی وخارجی از دستگیری یک شبکه با عضویت چهار تن به اتهام تلاش برای براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران با حمایت مالی ایالات متحده آمریکا خبر داد ، وی آنان را متهم کرده است که در صدد براندازی نرم بوده اند واعلام داشت محاکمه ی آنان به پایان رسیده وحکم نهایی به زودی صادره خواهد شد .

آقای جمشیدی می گوید که شبکه یادشده بوسیله ی وزارت امور خارجه آمریکا و سازمان مرکزی اطلاعات (سیا) در این کشور هدایت می شده است اما وی نوع فعالیت های این شبکه را اعلام نداشته کما این که جزئیات بیشتری را درباره زمان دستگیری ومحاکمه ی این چهار تن ارایه نکرده است . وتنها به این گفته اکتفا کرد که " اعضای این شبکه از طریق جذب نیرو و برگزاری دوره های آموزشی و اعزام به کشورهای دیگر قصد براندازی داشتند که توسط مسئولان دستگیر و محاکمه شدند".

اعلام دستگیری اعضای شبکه ای که به گفته ی این مسئول قضایی در ایران از حمایت آمریکا برخوردار است ، دقیقا یک هفته پیش از رفتن باراک اوباما رییس جمهور منتخب ایالات متحده به کاخ سفید صورت می گیرد .

در حالی که اوباما برخلاف جرج بوش اعلام کرده است که راهکار جدیدی را در قبال حکومت ایران در پیش خواهد گرفت وتلاش های دیپلماتیک را برای گفت وگو با مسئولین ایرانی آغاز خواهد کرد .

گفتنی است روابط دو کشور در پی تصرف سفارت ایالات متحده ی آمریکا پس از پیروزی انقلاب ایران قطع گردید وبحران میان تهران و واشنگتن در نتیجه ی موضعگیری کشورهای غربی نسبت به فعالیت های هسته ای ایران وخیم تر شده است ،ایالات متحده امریکا ومتحدانش جمهوری اسلامی ایران را متهم می کنند که تحت پوشش برنامه ی اتمی خود تلاش دارد به سلاح هسته ای دست یابد . در حالی که تهران می گوید فعالیت های هسته ای این کشور کاملا مسالمت آمیز است .

مسئولان جمهوری اسلامی ایران به نوبه ی خود به بسیاری از فعالیت های مدنی دورن این کشور با دیده ی شک می نگرند وهدف آنها را براندازی نرم نظام از طریق "انقلاب مخملی" با هدایت کشورهای بیگانه ارزیابی می کنند .