چاپ
بفرستيد
Bookmark and Share
مشاركة
پنجشنبه 19 شوال 1430هـ - 08 اکتبر 2009م

انفجار سفارت هند در کابل 17 کشته برجای گذاشت

ماموران پلیس در کنار ماشین بمب گذاری شده در  نزدیکی سفارت هند
ماموران پلیس در کنار ماشین بمب گذاری شده در نزدیکی سفارت هند
 

کابل – خبرگزاری ها

بر اثر انفجاریک بمب کارگذاشته شده درنزدیکی سفارت هند در کابل 17 نفر کشته و63 نفر زخمی شدند.

بر اساس گزارش رویترز این بمب امروز پنجشنبه 8 – 10 – 2009 در داخل یک ماشین که در کنار سفارت هند پارک شده بود ، منفجرشد.

بر اثر اين هجوم بخشی از ديوار ساختمان سفارت هند ، دفاتر محلی اتحادیه اروپا ومغازه های اطراف تخريب شدند.

سخنگوی طالبان در یک گفتگوی مطبوعاتی اعلام کرد که این هجوم به هدف انفجار سفارت هند توسط طالبان صورت گرفته است.

سفارت هند در افغانستان سال گذشته نیز مورد هدف یک انفجار قرار گرفته بود که بر اثر آن 60 نفر کشته شدند.

خاوير سولانا مسئول سياست خارجی اتحاديه اروپا در واکنش به این انفجار گفت : " اتحاديه اروپا از حمله تروريستي امروز در کابل که به دفاتر محلی اتحاديه اروپا خساراتی وارد کرد سرخورده نمی شود."

سولانا در بيانيه ای اعلام کرد : " عاملان اين حملات برای بی ثبات کردن افغانستان و تضعيف تلاشهای بين المللی در اين کشور به موفقيت دست نخواهند يافت."

کشورهای عضو اتحاديه اروپا علاوه بر نقش خود در ناتو از کمک های مالی و آموزش نيروی پليس وقوه قضاييه افغانستان حمايت می کند.

بالاى صفحه
اظهار نظرها
 نظر بدهيد

نام: 

عنوان: 

محتوا: