ملک عبدالله بن عبدالعزیز امروز دوشنبه 16-11-2009 تاکید کرد " سرزمین های سعودی از وجود همه نفوذی ها پاکسازی شد."
پادشاه سعودی همچنین درجلسه شورای وزیران ازهمه سران کشورهای مختلف که در طول عملیات نظامی علیه گروه حوثی درمناطق جنوبی این کشور با ریاض اعلام همبستگی کرده بودند تقدیر وتشکرکرد.
درهمین حال نیروی دریایی سعودی مناطق ساحلی هم مرز با محل استقرار گروه حوثی در شمال یمن را به هدف جلوگیری از قاچاق سلاح به این گروه به محاصره درآورد.
از سوی دیگریک سخنگوی ارتش یمن امروز اعلام کرد نیروهای ارتش در منطقه " الملاحيظ " با شورشان حوثی به شدت درگیرشدند.
نیروهای سعودی طى روزهاى اخير پس از تجاوز برخی اعضای گروه حوثی به خاک این کشور و کشته وزخمی شدن چندتن از ماموران مرزبانی سعودی اعضای این گروه را به شدت سرکوب کرده اند.
گروه حوثی از سالها پیش به قصد بازگشت حاکمیت امامی های زیدی که به وسیله نیروهای گارد ملی درکودتای سال 1962 سرنگون شده بودند ، علیه حکومت مرکزی یمن شورش کرده است.
مرکز این گروه استان صعده در شمال یمن و هم مرز با سعودی است وطی ماههای گذشته گزارش های متعددی از نفوذ اعضای گروه حوثی به خاک پادشاهی سعودی منتشر شده است.