کابل – خبرگزاری ها
فرمانده نیروهای هلندی در جنوب افغانستان روز پنجشنبه 21-1-2010 گزارش هایی که در مورد خودداری نیروهای هلندی از مبارزه علیه طالبان در استان اروزگان منتشرشده ، رد کرد.
ژنرال مارک وان اوم با یادآوری اینکه " هلند در جنگ با طالبان 21 کشته و شمار زیادی زخمی داده " این اتهام ها را غیرواقعی خواند.
وی خاطرنشان کرد "با توجه به تغییر شیوه طالبان در جنگ مستقیم با نظامیان در استان اروزگان و بکارگیری شیوه حملات غیرمستقیم از سوی آنها مانند حملات انفجاری و کارگذاری بمبهای کنارجاده ای در این استان شیوه برخورد ما نیز با آنها تغییرکرده است."
فرمانده نیروهای هلندی افزود " ما دیگر استراتژی کشتن طالبان را دنبال نمی کنیم و در پی حفاظت از مردم هستیم."
به گزارش خبرگزاری فرانسه از افغانستان به تازگی انتقاداتی درخصوص استراتژی جدید هلند در افغانستان مبنی بر سه تاکتیک دفاع ، توسعه و دیپلماسی مطرح شده است .
همزمان با تغییر راهبرد نیروهای هلندی در افغانستان قرار است دولت هلند موضوع خروج نظامیان خود از افغانستان را بررسی کند.
