دوشنبه 25 ربيع الأول 1432هـ - 28 فوریه 2011م
آخرین به روز رسانی: يكشنبه 09 ذو القعدة 1431هـ - 17 اکتبر 2010م KSA 00:34 - GMT 21:34

با وجوداحتمال بازگشت مهدی هاشمی به ایران

مرعشی برادر همسر هاشمی رفسنجانی به زندان منتقل شد

جمعه 03 ربيع الثاني 1431هـ - 19 مارس 2010م
نحوه برخورد با هاشمى براى دولت احمدى نژاد بازى با آتش است

حسین مرعشی سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی و برادر همسر آيت الله هاشمی رفسنجانی رئيس مجلس خبرگان رهبرى ايران روز پنج‌شنبه 19/3/2010 بازداشت و روانه زندان معروف اوين شد. اين در حالى است كه خبرگزاريهاى نزديك به دولت ايران از احتمال بازگشت مهندس مهدى هاشمى فرزند هاشمی رفسنجانی از طريق دبى و كيش خبر داده اند.

مرعشى آن گونه كه شبكه ايران و خبرگزارى فارس گزارش داده اند با "شكايت مدعى العموم (دادستانى) و قطعى شدن حكم يك سال حبسى كه قبلا گرفته بود به زندان منتقل گرديد. انتقال اين منتقد صريح دولت احمدى نژاد از ياران رفسنجانى بار ديگر بر ادامه اصطكاكهاى درونى حكومت ايران صحه گذاشت.

وى علاوه بر حبس حكم محروميت مادام العمر از شركت و عضويت در هرگونه حزب و موسسه كه به كارهاي سياسي و فرهنگي و اجتماعي بپردازد گرفته است.

از سوى ديگر خبرگزاريهاى فارس - نزديك به سپاه پاسداران - و ايرنا - جمهورى اسلامى ايران – روز جمعه 20/3/2010 خبر از آن داده اند كه مهدى هاشمى پس از ماهها دورى از وطن از لندن به دبى آمده است و همين امروز يا فردا عازم جزيره كيش در جنوب ايران مى شود.

اين دو منبع خبرى گفته اند كه به هاشمى رفسنجانى به منظور حمايت از فرزند و پيشگيرى از دستگيرى او به كيش مى رود و با فرزند به تهران برمى گردد.

مهدى هاشمى از سوى محافل حكومتى متمايل به دولت احمدى نژاد متهم است كه از صحنه گردانان و برنامه ريزان اعتراضات بعد از انتخابات اخير رياست جمهورى ايران بوده است.