لاریجانی می گوید حکم سنگسار سکینه محمدی دوباره بررسی می شود
منابع رسمی از لغو حکم خبر داده بودند
درحالی که برخی منابع رسمی در ایران از لغو حکم سنگسار یک زن در تبریز خبر داده بودند محمد جواد لاریجانی رئیس دفتر حقوق بشر در دستگاه قضایی جمهوری اسلامی ایران روز جمعه 9 - 7 - 2010 تاکید کرد این حکم در مرحله بازنگری قرار دارد.
سکینه محمدی آشتیانی، ۴۳ ساله، به جرم " زنای محصنه " به سنگسارمحکوم شده است و برخی کشورها و نهادهای حقوق بشری طی روزهای گذشته از صدور چنین حکمی در ایران به شدت انتقاد کرده بودند.
هم زمان با شدت گرفتن اعتراض ها سفارت جمهوری اسلامی در لندن اعلام کرده بود حکم خانم آشتیانی لغو شده است.
لاریجانی در گفتگو با خبرگزاری ایرنا گفت : " او در ابتدا به ۹۰ ضربه شلاق و سپس در دادگاه ديگري به رجم محكوم شده است و بازنگري و تجديد نظر در رابطه با اين حكم تحت بررسي است."
او در عین حال از صدور حکم سنگسار در ایران دفاع کرد و کشورهای غربی را به اعمال فشارعلیه جمهوری اسلامی متهم کرد.
او گفت :" مجازات رجم (سنگسار) در قانون اساسی ما وجود دارد اما قضات محترم دادگاهها در شرایط بسیار محدود اقدام به صدور چنین حکمی می کنند."
لاریجانی با اشاره به انتقادهایی که علیه عملکرد دستگاه قضایی جمهوری اسلامی مطرح می شود ، گفت : " هجمهاي كه غرب در اين رابطه به راه انداخته، هيچ تاثيري در نظر قضات ما ندارد."
وی افزود :" اجرای برخی احکام ... با تخاصم وقیحانه آنها ( غرب ) روبه رو بوده و اساسا هر مساله ای که بوی احکام شرعی داشته باشد با مخالفت آنها روبه رو می شود."