رئیس موزه ایران ومعاون سازمان میراث فرهنگی بازداشت شدند
آزاده اردکانی و تهمینه دانیالی از نزدیکان مشایی هستند
منابع خبری روز پنجشنبه 7 – 7 – 2011 اعلام کردند دستگاه قضایی آزاده اردکانی رئیس موزه ملی ایران و تهمینه دانیالی معاون سازمان میراث فرهنگی را بازداشت کرده است.
آزاده اردکانی معلم خصوصی زبان انگلیسی اسفندیار رحیم مشایی و حمید بقایی است و تهمینه میلانی پیش از این مشاور وزیر کشاورزی بود.
این بازداشت ها درچارچوب برخورد با نزدیکان مشایی که از آنها با نام " جریان انحرافی " یاد می شود توسط دستگاه قضایی صورت گرفته است.
پیش از این اعلام شده بود حدود 25 تن از " جریان انحرافی " از جمله محمد شریف ملک زاده سرپرست شورای ایرانیان خارج از کشور ، محسن معماری مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری غدیر و پسر دایی احمدی نژاد ، رئیس منطقه آزاد اروند و همچنین رئیس منطقه آزاد ارس بازداشت شدند.
وبسایت " آینده " که خبر بازداشت این اعضای جدید دولت را منتشرکرده است با اشاره به ارتباط نزدیک بازداشت شدگان اخیر با مشایی اعلام کرد : " آزاده اردكانی، دختری كه تا دو سال پیش از این تنها یک لیسانسه میكروب شناسی دانشگاه آزاد بود، پس از تدریس خصوصی زبان انگلیسی به دو تن از نزدیكان احمدینژاد یعنی مشایی و بقایی یكباره نردبان موفقیت را به صورت جهشی طی كرد و تقریبا از صفر به معاونت موزه ملی ایران و سپس به ریاست آن منصوب گردید."
گزارش می افزاید :" اردكانی كه انتصابش به ریاست موزه ملی ایران بدون تجربه، تحصیلات و تخصص از ابهامات دولت دهم بود، بیش از یک رییس موزه دارای نفوذ بود؛ به نحوی كه از وی به عنوان رابط مشایی با جامعه هنری نام برده میشد و حضورش در كنار هدیه تهرانی و مشایی، مدتها سوژه رسانههای خبری بود."
این بازداشت ها پس از علنی شدن اختلافات بین رهبر جمهوری اسلامی ایران واحمدی نژاد و مطرح شدن وجود " جریان انحرافی " در دولت آغاز شد .
رئیس جمهوری اسلامی ایران اخیرا تهدید کرده بود " اگر بخواهند به كابينه دستاندازی كنند " دفاع از آن را وظيفه خود می داند.
او همچنین گفته بود اگر " فشارها و اتهامات به دولت " متوقف نشود مسائل را با مردم در میان می گذارد.