مسئولان امنیتی محلی در پاکستان روز چهارشنبه 10 – 8 – 2011 اعلام کردند21 عضو شبکه حقانی در یکی از مناطق قبیله نشین در شمال غرب پاکستان در عملیات یک هواپیمای بدون خلبان آمریکایی کشته شدند.
بر اساس این گزارش این هواپیما دو موشک به سمت یک خودرو و همچنین یک اردوگاه در نزدیکی " میرانشاه " بزرگترین شهر وزیرستان شمالی در مرز با افغانستان شلیک کرد و تعدادی از اعضای شبکه اسلام گرای حقانی را کشته وزخمی کرد.
پیش از این اعلام شده بود 7 تن در این هجوم کشته شده اند اما پس از آن تاکید شد جسد تعداد دیگری از اعضای شبکه پیدا شده است.
یک مقام امنیتی محلی که نخواست نامش فاش شود به خبرگزاری فرانسه گفت " همه کشته شدگان ، افغان و از اعضای شبکه حقانی هستند. این هجوم ساعت 2:15 بامداد به وقوع پیوست.
نام این شبکه از نام جلال الدین حقانی از مجاهدان معروفی که در دهه هشتم قرن گذشته علیه شوری سابق مبارزه برخواسته بود ، گرفته شده است. حقانی پس از پایان جنگ به طالبان پیوسته بود.
وی پس از هجوم آمریکا علیه افغانستان به مقابله مسلحانه با آمریکا برخواست و اکنون فرزندش سراج الدین مسئولیت این گروه همپیمان با القاعده و طالبان را برعهده دارد.
شبکه حقانی طی سال های گذشته بارها نیروهای آمریکایی را در افغانستان هدف قرار داده بود.