جمعه 25 شوال 1432هـ - 23 سپتامبر 2011م
آخرین به روز رسانی: جمعه 25 شوال 1432هـ - 23 سپتامبر 2011م KSA 12:32 - GMT 09:32

شلیک تیر هوایی پولیس برای متفرق کردن مردم

مراسم به خاک سپاری برهان الدین ربانی با تدابیر شدید امنیتی در کابل برگزار شد

جمعه 25 شوال 1432هـ - 23 سپتامبر 2011م
دبی-العربیه.نت

مراسم تشییع جنازه و خاک سپاری برهان الدین ربانی رئیس جمهور پیشین افغانستان و رئیس شورای صلح این کشور روز جمعه 23-9-2011 در کابل برگزار شد.

در این مراسم که از صبح امروز آغاز شد بسیاری از مقامات دولتی از جمله حامد کرزی رئیس جمهور افغانستان شرکت کردند.

همچنین تعداد زیادی از مردم افغانستان در مراسم تشییع و خاک سپاری برهان الدین شرکت داشتند.

وی که روز سه شنبه گذشته در عملیات انتحاری مردی که یک بمب را در عمامه خود پنهان کرده بود، به قتل رسید ،قرار است تا دقایقی دیگر در تپه وزیر اکبر خان کابل به خاک شپرده شود.

به گزارش رسانه های افغانستان مراسم نماز جنازه برهان الدین ربانی رییس شورای عالی صلح ، در کاخ ریاست جمهوری برگزار شد.

محمد زاهر رئیس اداره تحقیقات جنایی پولیس کابل به خبر گزاری رویترز اعلام کرد همه چیز تحت کنترل است واوضاع به آرامی صورت می گیرد.

وی افزود بسیاری از هواداران برهان الدین ربانی و مردم کابل بدون انجام بازرسی در قبرستان حاضر شدند وپولیس برای متفرق کردن آنها تیر هوایی شلیک کردند.

با وجود گذشت سه روز از کشته شدن برهان الدین ربانی اما هنوز هیچ گروهی به طور رسمی مسئولیت ترور رئیس شورای عالی صلح افغانستان را بر عهده نگرفته است.