سه شنبه 07 جمادى الأولى 1434هـ - 19 مارس 2013م
آخرین به روز رسانی: سه شنبه 03 جمادى الثانية 1433هـ - 24 آوریل 2012م KSA 11:47 - GMT 08:47

انتشار خبرهای دروغ در مورد سوریه به نقل از " العربیه "

هوادران رژیم اسد حساب های العربیه را در فیسبوک ، تویتر و یوتیوب هک کردند

سه شنبه 03 جمادى الثانية 1433هـ - 24 آوریل 2012م
دبی- العربیه. نت فارسی

حساب های ویژه تلویزیون العربیه بر روی فیسبوک ، تویتر و یوتیوب توسط هکرها مورد هجوم قرار گرفت.

هکرها هویت خود را اعلام نکردند اما خبرهای غیرواقعی و دروغ در مورد تحولات سوریه منتشر کردند.

پس از هک شد این حساب ها به نقل از العربیه اخبار دروغ منتشر شد. در یکی از این خبرها اعلام شد در تاسیسات گاز دوحه پایتخت قطر انفجارهای شدیدی به وقوع پیوست. همچنین هکرها ادعا کردند در قطر تغییرات سیاسی گسترده ای ایجاد شد.

آنها نیز خبرهایی منتشر کردند که ادعا می کند انفجارهای متعددی در طرطوس در غرب سوریه به وقوع پیوست و ناظران بین المللی در حمص مورد هجوم مسلحانه قرار گرفتند.

شبکه خبری العربیه طی روزهای گذشته بارها توسط هکرهای هوادار رژیم اسد مورد هجوم قرار گرفته بود.

دولت سوریه روز گذشته دسترسی به سایت العربیه در این کشو را ناممکن کرد و پیش از این بارها بر پخش تلویزیون العربیه و " العربیه رویداد " پارازیت ارسال کرد.

هکرها در 27 مارس گذشته صفحه العربیه انگلیسی بر روی فیسبوک را هک کردند و تحت عنوان " ارتش سایبری سوریه " علیه العربیه پیام گذاشتند.

آنها همچنین هفته گذشته با استفاده از نرم افزار فتوشاپ به نقل از العربیه یک خبر دروغ در مورد قطر منتشر کردند.

هنگام پخش یک برنامه ویژه در مورد ایمیل های خصوصی رئیس جمهور سوریه و اطرافیان او نیز پخش تلویزیون " العربیه رویداد " به دلیل پارازیت ارسال شده از سوریه مختل شد.

پس از این اقدام سلسله برنامه 6 قسمتی در مورد ایمیل های خصوصی بشار اسد بر روی کانال اصلی العربیه پخش شد.

مخالفان رژیم سوریه بارها اعلام کرده بودند جمهوری اسلامی ایران برای هک کردن سایت های مخالفان با رژیم اسد همکاری فنی می کند.

عملکرد ارتش سایبری سوریه که در فضای اینترنت علیه مخالفان و همچنین رسانه های خبری عربی مستقل فعالیت می کند شبیه " ارتش سایبری ایران " است.

ارتش سایبری ایران وابسته به سپاه پاسدران ایران همزمان با اعترضات پس از انتخابات ریاست جمهوری این کشور اقدام به هک کردن سایت های مخالفان می کرد.

گفتنی است تعداد اعضای حساب ویژه العربیه بر روی فیسبوک بیش از یک میلیون و 700 هزار و بر روی تویتر نیز بیش از سه ملیون و 500 هزار نفر است.