میشل میرایه رئیس اداره راهبردی وزارت دفاع فرانسه پنج شنبه 3-5 2012 در سخنانی در کنفرانس بین المللی دفاع ضد موشکی در مسکو پایتخت روسیه بر خطرناک بودن برنامه اتمی ایران برای آمریکا و اروپا تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری "ریت نووستی" میرایه اظهار داشت که فرانسه با عقیده روسیه در باره خطرناک نبودن برنامه هسته ای ایران موافق نیست.
وی گفت: "ما از موضع روسیه در اين خصوص که برنامه هسته ای ایران فقط جهت هدف های صلح آمیز بوده و هیچ خطری برای اروپا و آمریکا در بر ندارد، به طور کامل آگاه هستیم، ولی از سال 2003 بر مبناى یک سرى دلايلی که نمیتوان نادیده گرفت، با آن موافق نیستیم".
برنامه اتمی ایران هم اکنون مهمترین مساله چالش میان ایران و غرب است. غرب، ایران را به تلاش برای دستیابی به سلاح اتمی متهم می کند. اما ایران با رد این سخنان، برنامه اتمی خود را صلح آمیز معرفی می نمايد.
رئیس اداره راهبردی وزارت دفاع فرانسه در ادامه سخنان خود در خصوص خطرآفرین بودن برنامه اتمی ایران اظهار داشت: "اولا ایران در فن آوری تولید موشک های بالیستیکی به طور دائم پیشرفت می کند. ثانیا ایران زرادخانه این موشک ها را به چند صد موشک افزایش داده و موشک های دو مرحله ای سوخت جامد را طرح ریزی کرده و قابلیت خود برای پرتاب موشک ها با بردهاى مختلف را به نمایش گذاشته است. به علاوه، ایران بر خلاف قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل، فن آوری پرتاب موشک های بالیتستیکی را توسعه می دهد".
میرایه افزود: "در ماه فوريه سال 2010 ایران به دنبال 9 قدرت برتر جهانی، ماهواره ای با استفاده از حامل دو مرحله ای سوخت مایع به فضا پرتاب کرد و این حاملی است که از آن مى توان برای طرح ریزی موشک های قاره پیمای بالیستیکی استفاده كرد".
او همچنین تاکید کرد: "در حال حاضر کاملا بدیهی است که برنامه هسته ای ایران بر خلاف قطعنامه های شورای امنیت دارای سمتگیری نظامی است. تهران از بلندپروازی های هسته ای خود صرف نظر نکرده و نزدیک به تولید سلاح هسته ای و کلاهک هسته ای شده است".
گفتنى است در آخرين تحول گزارش شده از سوى تلويزيون "العربيه"، تهران مجددا بر خواست خود براى ادامه غنى سازى اتم تاكيد كرده است. طبق اين گزارش، مسئولان جمهورى اسلامى ايران همچنين گفته اند كه دليلى براى متوقف كردن كار تاسيسات اتمى "فوردو" در نزديكى شهر قم نمى بينند.