احمد عبدالعزیز قطان سفیر سعودی در قاهره و نماینده دائم این کشور در اتحادیه عرب روز شنبه 5-5-2012 به قاهره پایتخت مصر بازگشت .
ملک عبد الله بن عبد العزیز پادشاه سعودی، در جریان دیدار با هیئتی مصری ، دستور بازگشت سفیر ریاض به قاهره و بازگشایی سفارتخانه و کنسولگری های سعودی در مصر را صادر کرد.
در این فرمان پادشاهی ملک عبدالله دستور داد تا کنسولگری های سعودی در شهرهای اسکندریه و السویس مصر بازگشایی شود.
سفیر سعودی در قاهره روز یکشنبه 29 آوریل گذشته در پی دستگیری یک وکیل مدافع مصری در فرودگاه جده به اتهام همراه داشتن قرص های مواد مخدر، که به تنش میان سعودی و مصر منجر شد ، به ریاض فراخوانده شد.
ریاض پس از تلاش برخی از معترضان برای حمله به ساختمان سفارت قاهره گفته است که به دلایل امنیتی سفیر خود از قاهره فراخوانده بود.
از سوی دیگر فایز ابوالنجا وزیر برنامه ریزی و تعاون مصر گفته است که سفیر سعودی به زودی به قاهره بازخواهد گشت.
وزیر مصری تنش کنونی میان قاهره و ریاض را " زودگذر " خوانده است.
گفتنی است که یک هیئت بلندپایه مصری به ریاست محمد سعد الکتاتنی رئیس پارلمان مصر، به منظور حل و فصل تنش میان ریاض و قاهره، با مقامات سعودی دیدار و گفت وگو کرده است.