سه شنبه 07 جمادى الأولى 1434هـ - 19 مارس 2013م
آخرین به روز رسانی: يكشنبه 15 جمادى الثانية 1433هـ - 06 مه 2012م KSA 18:27 - GMT 15:27

يک ميليون تماشاگر در يک هفته

شترمرغى که از دست مزاحمان خيابانى راحت نشد!

يكشنبه 15 جمادى الثانية 1433هـ - 06 مه 2012م
دبى - العربيه.نت فارسى

به گفته يک مجرى تلويزيون "العربيه" فيلم ويديويى که از شترمرغى فرارى در يونيوب منتشر شده است، ظرف يک هفته حدود يک ميليون بيننده را به خود جلب کرد.

اين ويديو که در برنامه "صباح العربيه" نيز نمايش داده شد، شترمرغى را نشان مى دهد که از يک باغ وحش گريخته است، ليکن نتوانسته از وحشت ترافيک و تصادف و رانندگان مزاحم يا به عبارتى مزاحمان خيابانى در امان بماند.

رويدادى که در اين يوتيوب ديده مى شود در خيابان ملک فهد شهر "خميس مشيط" واقع در منطقه "ابها"ى سعودى روى داده است. روزنامه سعودى "الشرق" مى نويسد: در همان دو سه روز اول، بيش از نيم ميليون نفر از اين ويديو ديدن کرده اند.

شترمرغ فرارى در اين فيلم با شتابى برق آسا در امتداد جاده مى دود. گويى با خودروها مسابقه گذاشته است. بعضى از رانندگان با ماشين خود جلويش را مى گيرند. شايد مى خواهند آن را متوقف کنند تا به ماشينهاى ديگر برخورد نکند. اما ندانسته برايش خطر آفرين مى شوند. بعضى ها با هدف تماشا يا "سپر بلا شدن" به موازات شتر مرغ پيش مى روند.

جانور بى زبان که از وحشت و خستگى به له له افتاده نمى داند با "جانور غول آسايى" به نام خودرو چه کند. راه را هم که بلد نيست. هدف مشخصى ندارد و حتى اگر داشته باشد زبان آن را ندارد که به مزاحمان خيابانى خود بگويد.

يوتيوب نظرات بسيارى را به همراه دارد. خيلى ها نوشته اند که جانوران هم حقوقى دارند که بايد رعايت شود. خيلى ها شوخى هاى جالبى کرده اند و بعضى ها از لزوم نصب تابلوهاى راهنمايى رانندگى خاص و مرتبط با چنين حالاتى نوشته اند. گروهى نيز به مربيان حيوانات در باغ وحش پرداخته و در مورد آنان اظهارنظر کرده اند.

هر چه باشد اين شتر مرغ از گمنامى در آمد و به فضاى باز و جهانى رسانه ها دست يافت، يا به عبارت دقيق تر راه يافت. چه بسا بسيارى از انسانها هم حاضر باشند همين قدر جان خود را به خطر بياندازند تا مشهور شوند، يا دست کم مورد عنايت و محبت قرار گيرند.