کشف مواد سمی خطرناک در وسایل شخصی عرفات مرگ او را مرموزتر کرد
تشکیلات خودگردان خواستار تشکیل کمیته بین المللی شد
در پی انتشار گزارشی در مورد پیدا شدن آثار مواد سمی در وسایل شخصی یاسر عرفات رهبر فقید فلسطینیان ، تشکیلات خودگردان روز چهارشنبه خواستار تشکیل یک کمیته بین المللی برای بررسی علت مرگ وی شد.
صائب عریقات نماینده فلسطین در مذاکرات صلح به خبرگزاری فرانسه گفته است که فلسطینیان خواستار تشکیل یک کمیته تحقیق بین المللی مانند کمیته بررسی ترور رفیق حریری نخست وزیر سابق لبنان هستند.
یک مرکز آزمایشگاهی در سوئیس روز گذشته اعلام کرد در وسایل شخصی یاسر عرفات به آثار سمی پولونیوم برخورد کرده است.
همسر یاسر عرفات نیز در گفتگو با رویترز گفته است مسئله کالبد شکافی جسد رهبر سابق فلسطینیان را دنبال می کند.
دارسی کریستن سخنگوی آزمایشگاه فیزیک در لوزان سوئیس اعلام کرده است در وسایل شخصی یاسر عرفات به نسبت زیاد و شگفت انگیزی از ماده پولونیوم 210 برخورد کرده است.
او در عین حال تاکید کرد گزارش پزشکی فوت یاسر عرفات به مسموم شدن وی به این ماده اشاره نکرده و نمی توان گفت رهبر سابق فلسطینیان بر اثر این ماده مسموم شده بود.
یاسر عرفات در سال 2004 به شکل ناگهانی و بدون سابقه دچار بیماری ناشناخته ای شد و پس از انتقال به بیمارستانی در فرانسه در این کشور درگذشت.
اغلب فلسطینیان اعتقاد دارند عرفات مسموم شده بود.