روح الله حسینیان نماینده هوادار دولت از پارلمان استعفا داد
" دلشکستگی وسرخوردگی " دلیل این استعفا اعلام شد
روح الله حسینیان از نمایندگان هواداردولت درپارلمان ایران امروز پنجشنبه 7 – 1 – 2010 از سمت خود استعفا داد.
آقای حسینیان در نامه ای که درخبرگزاری های رسمی منتشرشده است دلیل این اقدام را " احساس دلشکستگی وسرخوردگی " عنوان کرده است.
وی درنامه خود گفته است که نزديک به دوازده سال است که با " اصلاح طلبان مشغول مبارزه هستم ... امروز خود را ناتوان تر ازهميشه می يابم. هراقدامی آغازکرديم با رقابت پيچيده پارلمان تاريستهای حرفهای نقش بر آب شد."
به گفته او " جناح اصلاح طلب نزد رئيس عزيزتر و ارزشی تر شدند و هر روز ما مطرودتر و بی خاصيت تر."
روح الله حسینیان که اخیرا به همراه 35 تن از نمایندگان هوادار دولت در پارلمان طرحی را برای اعدام محکومان به محاربه در 5 روز ارائه کرده است در بخش دیگری از نامه خود به رئیس کمیته حقیقت یاب پارلمان که پس از حوادث اخیر تشکیل شده به شدت حمله کرد.
وی رئیس این کمیته (محمدحسن ابوترابي فرد ) را " يکی ازفتنه گران وبانيان اتهام تقلب درانتخابات " معرفی کرده و افزود " وی " تا ديروز علناً از يکی از سران فتنه دفاع می کرد و يک روز از عمرش را در راه مبارزه نگذرانده و تنها با تاجران کويتی مینشيند و برمی خيزد و رسالتش توزيع آدامس در بين نمايندگان است."
کمیته حقیقت یاب اخیرا گزارش خود را در مورد حوادث پس ازانتخابات و بازداشتگاه کهریزک که در آن دست کم 3 تن از بازداشت شدگان تحت شکنجه کشته شدند به هیئت رئیسه مجلس فرستاده است.
براساس گزارش هایی که درسایت های خبری وابسته به برخی نمایندگان منتشر شده است این کمیته سعید مرتضوی دادستان سابق تهران را به عنوان متهم ردیف اول اقدامات غیرقانونی در بازداشتگاه کهریزک معرفی کرده است.
روح الله حسینیان همچنین درنامه خود گفته است " من خود را سرخورده و شکست خورده میبنيم که کسانی دردفاترمسئولان نظام جمهوری اسلامی حاکم شدهاند که ۱۸۰ درجه با رهبری نظام زاويه دارند."
آقای حسینیان پس از انتخابات اخیر مواضع تندی علیه معترضان و رهبران آنها گرفته بود وبه همراه دیگرنمایندگان طرفدارمحمود احمدی نژاد در پارلمان بارها خواستارمحاکمه محمد خاتمی ، میرحسین موسوی و مهدی کروبی که محافظه کاران آنها را " سران فتنه " می خوانند ، شده بود.